Concept trainingschema

Home > Nieuws > Concept trainingschema

Concept trainingschema

Datum: 20-06-2017
Beste trainers,
 
Hier vind je de laatste versie van het concept trainingschema voor seizoen 2017/'18.

Update bericht (10 juni 2017)
Op de eerste concept versie van het trainingsschema 2017/'18  zijn 19 opmerkingen binnen gekomen. Deze zijn allemaal behandeld en zoveel mogelijk verwerkt in de nieuwe versie.  
 
Het volstaat trainers natuurlijk altijd te ruilen mocht dat beter uitkomen qua werk of school, als het maar even in afstemming met de desbetreffende TC gaat.  
 


Eerder bericht (5 juni 2017)
Zoals altijd was het weer een enorme puzzel want we hebben veel teams en weinig trainingsveld tot onze beschikking. Toch zijn we erin geslaagd om een schema te maken waarin we zoveel mogelijk tegemoet zijn gekomen aan ieders wensen en voorkeuren. 
 
Op het schema lees je waar we allemaal rekening mee hebben gehouden. Ook bij wie je terecht kan met vragen of opmerkingen. Maar bedenk ook dat schuiven of veranderen in dit schema niet zo makkelijk is. Kijk dus eerst vooral naar welke oplossingen jezelf hebt mocht je ergens tegenaan lopen. 
 
Waarschijnlijk hebben jullie het goede nieuws al gehoord dat in seizoen 2018/19 veld C ook een kunstgrasveld gaat worden. Dat betekent dat we dan veel ruimer in onze trainingsvelden zitten. 
 
We kunnen niet genoeg blijven zeggen hoe blij we zijn met jullie inzet in het afgelopen seizoen. Nogmaals bedankt en we gaan er volgend seizoen weer een mooi voetbaljaar van maken!
 
Groet,
Technische Commissie
PS uiterlijk 7 juni volgen de teamindeling voor de onderbouw teams en uiterlijk 19 juni volgt de teamindeling van de midden- en bovenbouw teams