Fairplay en scheidsrechters

Home > Club > Fairplay en scheidsrechters

Fairplay en scheidsrechters

ARAG-KNVB FairPlay Certificering toegekend aan voetbalvereniging DTS Ede

DTS Ede heeft op 15 maart 2014 deze certificering uit handen van scheidsrechter Eric Braamhaar ontvangen, omdat de vereniging het op arbitragegebied ‘goed voor elkaar’ heeft.

Doel van deze certificering is om meer amateurverenigingen te stimuleren actief aan de slag te gaan met het scheidsrechtersbeleid binnen hun vereniging. Dit bestaat uit kwaliteit en zichtbaarheid van scheidsrechters en spelregelkennis van spelers in het amateurvoetbal.

Samen met de KNVB werkt ARAG – als juridisch dienstverlener en verzekeraar en als official partner van de KNVB scheidsrechters, aan het verbeteren van sportiviteit en respect. Dit doen zij zowel in het betaald voetbal als het amateurvoetbal.

De FairPlay Certificering, waarmee zij werken aan meer kwaliteit en zichtbaarheid van de scheidsrechters, is daar een belangrijk onderdeel van. De uitreiking van de ARAG-KNVB FairPlay Certificering aan DTS Ede is het begin van een begeleidingstraject.
WORD OOK SCHEIDSRECHTER!

Fluiten is leuk, op welk niveau dan ook. Of je nu pupillen, junioren, ‘het negende’, zaalvoetbal of betaald voetbal fluit, bij elke wedstrijd gaat het ergens om.

Zonder scheids geen wedstrijd!
Als scheidsrechter leid je het duel in goede banen, daardoor kunnen de spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait: lekker voetballen.

Het scheidsrechterskorps van DTS Ede is altijd op zoek naar meer scheidsrechters!
Aanmelden vanaf 2e jaars D. Ook bieden wij je de kans om de BOS cursus te gaan laten volgen.

Dus lijkt het jou wat om een wedstrijd in goede banen te laten leiden? Neem dan contact op!

Stephan Hendriksen 
06-28107246
stephanhhendriksen@gmail.com